Környezetvédelem

Biztonság és környezetvédelem:

 

Az eddigi tanulmányok igazolják, hogy a gumiőrlemény az emberre és a környezetre ártalmatlan az ajánlott felhasználási körökben. A nehézfémek kioldódása jóval az engedélyezett korlátokon belül mozog, így a kimosódástól nem kell tartani. Az újrahasznosítással a hulladékká vált gumiabroncsokból számos termék előállítható már napjainkban, így a gumiburkolatok, ütéscsillapító burkolatok, sportpályaaljzatok és a különböző egyéb termékek egyre népszerűbbé váltak.Minőségi követelmény:

 

Cégünk 2006. augusztus 10. óta sikeresen működtet tanúsított ISO 9001:2001 szerinti minőségirányítási rendszert. Számunkra fontos a környezettudatos gondolkodás, a környezet védelme, ezért 2009. augusztusában cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2008, az ISO 14001:2004 és az MSZ 28001:2008 számú szabványkövetelményeknek megfelelő Integrált Minőség-, Környezetközpontú,- és Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonság Irányítási Rendszer. Mindezek folyamatos fejlesztésével is biztosítani kívánjuk a cégünk által végzett kivitelezési és gyártási tevékenységek magas minőségi szinten történő végzését.

 

Alkalmazási területek, ötletek:

  • Műfű kitöltésére a szálközökben (fekete és zöld)
  • Bázisrétegek kialakításához (fekete)
  • Burkolóanyag készítéshez: ütéscsillapító gumiburkolatok, lovardai burkolatok, multifunkciós burkolatok, sportpálya felületek

© 2012 Everling Kft.

Impresszum