Rólunk

 

Az Everling Építő,- Termelő és Szolgáltató Kft. 2003-ban alapított magyar kisvállalkozás, az 1994 óta működő egyéni cég utódjaként.

Mottónk: Zöld úton járunk...

Kezdetben dísznövény-termesztéssel, magánkertek építésével és fenntartásával, illetve kertészeti termékek forgalmazásával foglalkoztunk, majd 1999-ben megnyitottuk első faiskolai árudánkat Budapesten, a XVI. Kerületben. Az utóbbi években nagyobb építési beruházásokban is részt vettünk, így mára elmondhatjuk magunkról, hogy színvonalas szolgáltatásainknak köszönhetően vállalkozásunk a kert,- és parképítő, illetve az egyéb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégek elismert csoportjába tartozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőink, vásárlóink évek óta bíznak szakértelmünkben és az általunk végzett munka magas minőségében. Fiatal, lendületes csapatunk nyitottan fogadja az Önök igényeit és igyekszik kreatív megoldást kínálni mind a hagyományosnak mondható, mind pedig a modern megoldásokat előnyben részesítő megrendelőink számára.

Cégünk 2006. augusztus 10. óta sikeresen működtet tanusított ISO 9001:2001 szerinti minőségirányítási rendszert. Számunkra fontos a környezettudatos gondolkodás, a környezet védelme, ezért 2009. augusztusában cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2008, az ISO 14001:2004 és az MSZ 28001:2008 számú szabványkövetelményeknek megfelelő Integrált Minőség-, Környezetközpontú,- és Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonság Irányítási Rendszer. Mindezek folyamatos fejlesztésével is biztosítani kívánjuk a cégünk által végzett kivitelezési tevékenységek magas minőségi szinten történő végzését.

Legújabb tevékenységünk a színezett gumiőrlemény gyártás, melyet saját üzemünkben végezzük.

 

Ajánlatkérés

Cégnév:
Kapcsolattartó *:
E-mail *:
Telefon *:
Kivitelezés helye:
Szín:

Anyaga:

Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

További szolgáltatásaink:

Parképítés és sportpályaépítés: www.everling.hu

Játszótérépítés: www.saternus.hu

© 2012 Everling Kft.

Impresszum